Skip to main content

Mine specialer

Arbejds- og ansættelsesretslig rådgivning

Jeg har mere end 20 års erfaring som rådgiver om arbejds- og ansættelsesretlige emner, og jeg har mange års erfaring som leder.

Direktører & topledere

Jeg kan hjælpe dig med alle aspekter, der er relevante i relation til en direktørkontrakt og kontant- eller aktiebaserede incitamentsprogrammer.

Rådgivning om ejeraftaler

Jeg har stor erfaring i rådgivning om og udformning af ejeraftaler; både ejeraftaler mellem stifterne og ejeraftaler, som indgås med medarbejderaktionærer.

Rådgivning om incitamentsprogrammer

Et af mine absolut yndlingsområder at beskæftige mig med er alle former for bonusordninger med medarbejdere, konsulenter og bestyrelsesmedlemmer.

Startups

Jeg kan hjælpe jer med utrolig mange af de ting, som I har brug for at få lavet, men som måske ikke lige ligger allerøverst på agendaen i en travl hverdag.

Virksomhedsoverdragelse

Jeg kan hjælpe med virksomhedsoversdragelser. Herunder aktie- og anpartsoverdragelsesaftaler og overdragelser af større eller mindre dele af virksomheden mm.

Voldgiftssager

Jeg påtager mig hverv som voldgiftsdommer i alle typer voldgiftssager, der handler om arbejds- og ansættelsesret, kontante og aktiebaserede bonusordninger og ejeraftaler.