Skip to main content

Rådgivning om ejeraftaler

Hvad kan jeg hjælp med?

Jeg har stor erfaring i rådgivning om og udformning af ejeraftaler til alle typer af virksomheder; både ejeraftaler mellem stifterne og ejeraftaler, som indgås med medarbejderaktionærer.

Jeg er medforfatter til to bøger om ejeraftaler med medarbejderaktionærer og er en erfaring kursus og oplægsholder og har undervist fagforeningerne, kapitalfonde, advokatkollegaer og virksomhedsjurister om emnet i mange år.

Jeg gør mig umage med at forudse, hvor der kan opstå ”knaster”, og jeg kan altid bedst lide at skrive en ejeraftale, der kan forstås af dem, der skriver den under...

Hvordan arbejder jeg?

Jeg sætter en ære i at forstå jeres virksomhed og jeres samarbejde. Hos mig får I en aftale uden unødigt fyld, som alene er kommet med, fordi det stod i paradigmet.

Jeg gør mig umage med at forudse, hvor der kan opstå ”knaster”, og jeg kan altid bedst lide at skrive en ejeraftale, der kan forstås af dem, der skriver den under og som ikke indeholder ord og begreber, som man skal have læst jura på universitetet for at forstå.

Få klarhed over alle detaljerne ved ejerskiftet

Denne bog indeholder en grundig og praktisk anvendelig gennemgang af de relevante regler, og afspejler reglerne i aktieoptionsloven og ansættelsesklausulloven.