Skip to main content

Startup

Hvad kan jeg hjælp med?

Jeg kan hjælpe jer med utrolig mange af de ting, som I har brug for at få lavet, men som måske ikke lige ligger allerøverst på agendaen i en travl hverdag, hvor man måske indimellem ser sig selv hoppe fra tue til tue.

Jeg kan hjælpe jer med at få overblikket over: Det næste logiske skridt, så vi i fællesskab bygger en fornuftig dokumentbase op og får styr på tingene og orden i pennalhuset. Jeg kan hjælpe jer med:

  • Ejeraftalen eller interessentskabskontrakten
  • Incitamentsordningerne til de medarbejdere, som I har brug for at ansætte, men som burde få en langt højere løn, end den I kan betale!
  • Ansættelseskontrakterne
  • Personalehåndbogen
  • Sparringen om alle former for udfordringer, der kan opstå, når man arbejder med medarbejdere: Performance-issues, sygefravær, samarbejdsvanskeligheder, udvikling og motivation.

Jeg bliver jeres sparringspartner indenfor mange forskellige aspekter af jeres dag til dag arbejde, og fordi jeg kan se det hele lidt udefra, kan der nogen gange findes løsninger, som I måske ikke selv ville have fundet.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg har indgående kendskab til alle juridiske aspekter, der er relevante i relation til en direktørkontrakt og kontant- eller aktiebaserede incitamentsprogrammer. Dette kombinerer jeg med mine mere end 20 års erfaring og min kommercielle indsigt.

Jeg vil aldrig tale dig efter munden, og min rådgivning vil altid inkludere min vurdering af dine ønsker i forhold til generelle danske markedsvilkår. Jeg vil både fortælle dig, hvis dine ønsker efter min bedste vurdering er over målet men selvfølgelig også, hvis de er under målet.

Jeg taler ”kapitalfondsk” og har mange års erfaring med at finde løsninger og knuse problemer, hvis de opstår.

Jeg kan hjælpe dig i alle faser; både med at lave den allerbedste strategi, implementere den, hjælpe dig til at kunne forhandle selv eller overtage forhandlingen, hvis det er det, du ønsker.