Skip to main content

Virksomheds-
overdragelser

Hvad kan jeg hjælp med?

Jeg kan hjælpe med alle former for mindre virksomhedsoversdragelser: Jeg kan lave aktie- og anpartsoverdragelsesaftaler og overdragelser af større eller mindre dele af virksomheden. Jeg kan hjælpe med håndtering af medarbejderne op til, under og efter en virksomhedsoverdragelse.

Jeg kan hjælpe med strategien bag og udformningen af alle former for fastholdelsesordninger, salgsbonusser og andre relevante tiltag, der kan hjælpe jeres virksomhedsoverdragelse med at blive så smidig og motiverende for medarbejderne som muligt.

Fordi jeg i så mange år har beskæftiget mig med virksomhedsoverdragelse af alle former for selskaber; små, store og rigtig store, nye og gamle, er ét af mine subspecialer at rådgive ejerledere gennem den ofte meget intensive proces, det er at sælge sit livsværk. Jeg kan hjælpe med støtte, kritisk blik på ”need to” og ”nice to” i junglen af punkter, man som ejerleder kan blive anbefalet at gennemføre. I mig får du en ærlig og fortrolig sparringspartner.

Jeg rådgiver ikke om skat, men jeg er vant til at have et tæt og frugtbart samarbejde med virksomhedens revisor.

Hos mig får du altid ”chefen”, og den allermest erfarne advokat i hele firmaet. Det kan også noget…

Hvordan arbejder jeg?

Anja Staugaard Advokatfirma er ikke et stort advokatfirma, og der vil derfor være mange typevirksomhedsoverdragelser, som jeg ikke kan hjælpe med, fordi det kræver et stort team, der indenfor en meget kort periode kan dække alle aspekter af en virksomhedsoverdragelse. Det findes der heldigvis mange dygtige og kompetence advokatkontorer, der kan hjælpe med.

Hos mig får du altid ”chefen”, og den allermest erfarne advokat i hele firmaet. Det kan også noget…