Profil

Jeg hedder Anja Staugaard Jensen og er ejer af Anja Staugaard Advokatfirma. Jeg startede firmaet i juli 2019 efter at have været partner og medejer af Accura Advokatpartnerselskab siden 2010, hvor jeg i alle årene var leder af afdelingen for arbejds- og ansættelsesret.

Jeg er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2000 og har arbejdet i advokatbranchen lige siden. Jeg startede min karriere i Kromann Reumert og var med til at opbygge den københavnske del af firmaets arbejds- og ansættelsesretsafdeling.

Jeg er højt specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret samt alle typer af bonus- og incitamentsordninger.

Baggrunden for, at jeg besluttede mig for at starte min helt egen virksomhed, var et stærkt ønske om at skabe præcis det firma, jeg drømmer om. Det er således utroligt vigtigt for mig, at jeg kan bruge min juridiske erfaring og ekspertise samt min integritet til at samarbejde med mine klienter om at sikre, at der træffes korrekte, ordentlige og kommercielt gennemtænkte beslutninger vedrørende virksomhedens medarbejdere.

Jeg er gift med Jakob, som jeg har været kæreste med siden studietiden i Aarhus. Sammen bor vi på Frederiksberg med vores to børn/teenagere.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.